Els Setges

Sinopsis

La Diada Nacional de Catalunya, l’onze de setembre, és una data molt important per al nostre país però realment sabem què celebrem i coneixem amb detall els fets que hi van succeir?.

La colla de Vallgorguina, amb la seva eina màgica, lluitarà contra el mal durant el 1714 mentre conviuen amb els actors principals de la història del nostre país, amb els fets reals que van succeir, amb un embolcall de màgia i fantasia que ens farà conèixer aquests fets de manera divertida.

Indicat per a petits, grans i més grans, aquest llibre és una eina per a que tota la família comparteixi la història màgicament.

A més ens dóna a conèixer els municipis de Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina, Cardona i Barcelona, fent que el lector pugui visitar-los i fer un seguiment de tots els fets que s’expliquen al llibre i veure físicament els indrets i edificis visitats pels protagonistes i que van tenir un paper important a la història de Catalunya.

Pels més menuts, hi ha missatges dels valors més importants que han d’aprendre, l'amistat, l’amor, el saber rectificar, l’aprendre, valors que el llibre transmet de forma no forçada i permet que els puguin adquirir a més dels coneixements sobre aquest decisiu període.

Volem conèixer i volem saber què va succeir durant el 1714 a Catalunya? Volem saber com es va viure a Barcelona i Cardona aquella guerra? Volem saber per què celebrem una derrota com a diada nacional? Realment va ser Barcelona el darrer punt de resistència a caure? Quin paper important, i per molts desconegut, va tenir el castell de Cardona? Volem aprendre la història del nostre país de manera divertida?

Per trobar-hi resposta només heu de començar a llegir “Els setges 1714” i posar-vos en la pell dels protagonistes per gaudir de moments màgics i conviure amb la població catalana de l’època per conèixer de primera mà tot el que va passar i molts cops s’ha volgut amagar.

Gracias por su visita

Antes de salir, subscríbase a nuestra newsletter y esté siempre informado sobre nuestros libros.